Mécs Anna - Sokdimenziós történetek

Vannak sokdimenziós emberek. Lételemük, hogy egyszerre tartoznak sok helyre, és egyszerre kívülállók is mindenhol. Szeretik sok oldalról megvizsgálni a kérdéseket. Ezeket az embereket és történeteiket szeretném itt megmutatni.

Csodaország

"Itt az is lényeges, hogy legyőzik a félelmeiket" - mondta Remig, a Rádió Q Párnacsata című gyermekműsorának egyik igencsak fiatal műsorvezetője. Náluk adhattam telefonos interjút a Bátor Táborról, arról a Csodaországról, ahol négy éve önkénteskedem. A stúdióban azonnal átérezték a tábor lényegét, Csider Kriszta és Ricsi Bohóc voltak ebben segítségemre.

"Ahogy nézem a képeket, mindenki talált barátot, és nagyon boldogok." - mondta Gréti, aki Remig mellett a másik gyerkőc műsorvezető volt.

Parnacsata Bator Tabor 20110625 by Bátor.Csanna

A bejegyzés trackback címe:

https://csanna.blog.hu/api/trackback/id/tr363042596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Sokdimenziós történetek

Vannak sokdimenziós emberek. Lételemük, hogy egyszerre tartoznak sok helyre, és egyszerre kívülállók is mindenhol. Szeretik sok oldalról megvizsgálni a kérdéseket. Ezeket az embereket és történeteiket szeretném itt megmutatni. Ez a blog azoknak szól, akik nem csak egydimenziósak.

süti beállítások módosítása