Mécs Anna - Sokdimenziós történetek

Vannak sokdimenziós emberek. Lételemük, hogy egyszerre tartoznak sok helyre, és egyszerre kívülállók is mindenhol. Szeretik sok oldalról megvizsgálni a kérdéseket. Ezeket az embereket és történeteiket szeretném itt megmutatni.

TehetségSáv a Civil Rádión

2011. szeptember 8-án Rédl Ádám készített velem interjút a Civil Rádió TehetségSáv című műsorában:

"Mécs Anna matematika-magyar szakos tanárnak készül, számos érdekes és elgondolkodtató cikk szerzője, elkötelezett tudománynépszerüsítő, aki blogot (CsannaBlog) és rádiós műsort (Képletes beszéd) vezet. 

Emellett négy éve önkéntes a Bátor Táborban, lineáris algebra gyakorlatvezető az ELTE-n, írásai jelentek meg a Tétékás Nyúzban, kultúrális teaesteket szervezr a "kockáknak". Ádám szavaival élve ez már annyira sokoldalú, hogy gömb.

Az adás nagy nyitott kérdése: hogyan lehet csini popsik néven agykutatásról szóló rádióműsort indítani. És ha most elbizonytalanodtál, hogy csak a kedvezőbb google besorolás érdekében popsizunk-e, akkor hallgasd meg az adást! Ennél sokkal érdekesebb dolgokat is megtudhatsz."

A műsort itt hallgathatjátok meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://csanna.blog.hu/api/trackback/id/tr863355770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Sokdimenziós történetek

Vannak sokdimenziós emberek. Lételemük, hogy egyszerre tartoznak sok helyre, és egyszerre kívülállók is mindenhol. Szeretik sok oldalról megvizsgálni a kérdéseket. Ezeket az embereket és történeteiket szeretném itt megmutatni. Ez a blog azoknak szól, akik nem csak egydimenziósak.

süti beállítások módosítása